LIVET BLIR ENKLARE NÄR DU KÄNNER DIG TRYGG

 

OM TRYGGHET

Trygghet i boendet

För många är det viktigt att kunna bo kvar i sin lägenhet när de blir äldre. En trygghetsfaktor kan vara att känna sina grannar, en annan att hitta i sin närmiljö och att kunna behålla sina invanda rutiner. Många tillbringar mer tid hemma när de blir äldre vilket också ökar kraven på boendemiljön.

Fördel för alla

Det finns stora både mänskliga och samhällsekonomiska fördelar med att skapa bra och trygga boendemiljöer som är förberedda för äldre. På sikt gör det att fler kan bo kvar hemma om de så önskar.

Vår lösning för en tryggare vardag

Vår lösning för ett tryggare boende är Sensagon Påminnelsesystem.  Systemet hjälper dig att komma ihåg saker som annars kan skapa onödig oro. Låste jag dörren? Drog jag ur strykjärnet? Stängde jag av spisen? Man slipper oroa sig i onödan. Påminnelsesystemet är en viktig pusselbit för att känna trygghet och hantera sin egen vardag långt upp i åren.

 

Sensagon Påminnelsesystem passar för:

  • nybyggnation

  • ombyggnad och renovering

  • uppgradering av enskilda lägenheter

 

Systemen kan installeras fristående, utan behov av andra ingrepp, vilket förbättrar tryggheten i ett befintligt bostadsområde på ett kostnadseffektivt sätt. Installationen i en normal lägenhet går på 1-2 timmar. Vid nybyggnation eller större renoveringar går det ännu snabbare.

 

Till Sensagon Påminnelsesystem finns en rad olika presentationsenheter och sensorer, alla utvecklade utifrån vanliga människors behov av trygghet. Trygghet som leder till bättre boendemiljö och därmed högre livskvalitet.

Hör av dig till oss så berättar vi mer!